GARANTIRAMO 100% ZADOVOLJSTVO UPORABNIKOV!

Za več informacij o 3-letni garanciji KLIKNI SEM!

V MSE želimo govoriti o naši kakovosti. Čeprav so najtežja merila, ki jih bomo kadarkoli morali izpolniti, naša lastna merila, se lahko pohvalimo z vrsto certifikatov vodilnih svetovnih neodvisnih inštitucij. Dejstvo je, da noben drug proizvajalec alternativnih tonerjev ne more predložiti več certifikatov kakovosti kakor MSE.

Pomembno je dejstvo, da z uporabo alternativnih proizvodov, uporabnik ne izgubi pravice do garancije na tiskalniku.
"Z uporabo proizvodov, ki niso kupljeni pri HP, končni uporabnik ne izgubi pravice do garancije" * vir: HP

V PODJETJU MSE UPOŠTEVAMO NAJBOLJ STROGE STANDARDE KAKOVOSTI, PODELJENI SO NAM BILI NASLEDNJI CERTIFIKATI:


    ISO 9001

Več...
 

Je družina standardov za sisteme vodenja kakovosti. Zahteve v standardu ISO 9001 vključujejo: dokumentiranje postopkov za spremljanje procesov, vodenje ustreznih evidenc, postavitev korektivnih ukrepov, redno pregledovanje celotnega sistema in spodbujanje nenehnega izboljševanja.

 


    ISO19752

Več...
 

Standard je testiranje tiskanja standardiziranih testnih strani z monokromatskimi (č/b) tonerji na laserskih tiskalnikih, ki ga uporablja večina OEM proizvajalcev. Preskus se opravi z najmanj devetimi tonerji, ki so testirani na treh ločenih tiskalnikih s tiskanjem standardnih testnih strani pod določenimi okoljskimi pogoji in nastavitvami tiskalnika.

 


    ISO19798

Več...
 

Standard je testiranje tiskanja standardiziranih testnih strani z barvnimi tonerji na laserskih tiskalnikih, ki ga uporablja večina OEM proizvajalcev. Preskus se opravi z najmanj 12 tonerji (tremi barvnimi CMYK kompleti), ki so testirani na treh ločenih tiskalnikih s standardnim naborom petih različnih testnih strani tiskanimi pod določenimi okoljskimi pogoji.

 


    DIN33870

Več...
 

Gre za nemški standard, ki postavlja standardna merila kakovosti za proizvodnjo tonerjev za laserske tiskalnike. MSE-jevi standardi za proizvodnjo tonerjev so izdelani v skladu z vsemi DIN 33870 parametri. V skladu z DIN 33870 standardom je pri podjetju MSE na voljo vsa povezana dokumentacija.

 


    ETIRA

Več...
 

(Evropsko združenje proizvajalcev obnovljenih tonerjev & kartuš) zastopa interese proizvajalcev obnovljenih tonerjev & kartuš v EU. Gre za priznan organ, ki učinkovito upravlja kodeks ravnanja pri obnovi in je zagovornik vseh zadev, ki vplivajo na industrijo, kot so kakovost, standardizacija, pravno in regulativno svetovanje.

 


    ASC X9

Več...
 

Akreditivni odbor za standarde X9 ima misijo razviti, vzpostaviti, vzdrževati in spodbujati standarde sektorju finančnih storitev z namenom, da se olajša zagotavljanje finančnih storitev in produktov. Od leta 2007, vsi MSE-jevi MICR tonerji izpolnjujejo merila standardov X9.

 


    STMC

Več...
 

Odbor za standardizirane preskusne metode je svetovna komisija, ki je ustanovljena za iskanje in spodbujanje standardiziranih preskusnih metod v industriji potrošnega materiala za tiskanje.

 

2013 © Strim.si
PRED TISKANJEM POMISLI NA OKOLJE I ZAZNAMEK
Izdelava spletnih strani

Izdelava spletnih strani