MSE je ustvaril kategorijo Enega!

Intelligent Re-Engineering™ je MSE-jev pristop k oblikovanju novega merila za kakovost. Je prava evolucija tradicionalne obnove tonerjev in se postavlja ob bok proizvodnji OEM originalov. Intelligent Re-Engineering™ zajema pristop "od zibelke do groba" v proizvodnji obnovljenih tonerjev, ki temelji na izčrpnih raziskavah in razvoju (R&R) in stalno primerjavo z OEM originali. Po primerjalni analizi, MSE postavi lastne in patentirane proizvodne procese ter izvaja obsežno metodologijo nadzora kakovosti (QC) in revizijske postopke po končani proizvodnji.

Končni cilj teh postopkov so najboljši izdelki na trgu in prava alternativa OEM originalom.

V PODJETJU MSE UPOŠTEVAMO NAJBOLJ STROGE STANDARDE KAKOVOSTI, PODELJENI SO NAM BILI NASLEDNJI CERTIFIKATI:


    Absolute Color Technology (ACT)

Več...
 

MSE ponuja trgu edino pravo alternativo oem originalom, ki jih podpira prodaja na svetovni ravni in strokovno trženje! Advanced Color Technologies™ (ACT) so del Intelligent Re-Engineering™ pristopa, ki je postavil novo merilo kakovosti. 

MSE že zadnjih 10 let nenehno vlaga v tehnologijo in inovacije na trgu barvnih tonerjev, da je prišel do te točke, do edine prave alternative OEM originalom. Te napredne barvne tehnologije so vrhunec dolgoletnih raziskav, razvoja in uporabljenih virov.

Za več informacij o ACT tehnologijah KLIKNI SEM!

 


    Tonerji s povečano kapaciteto (MPS)

Več...
 

MSE temeljito analizira vsak vidik proizvodnje, od kakovosti in zanesljivosti do estetike ter vpliva na okolje. MSE išče izboljšave na vseh področjih preko industrijskega standarda in ustvarja presežke tehnologije z namenom dohajanja OEM oblikovanja. Rezultat so bolje zgrajeni, kakovostnejši in konkurenčnejši MPS Engineered™ tonerji.

      

      Natisnite več strani
      po boljši ceni

 

 

 

Za seznam MPS Engineered tonerjev s povečano kapacieto KLIKNI SEM!
 


    Secondary Cleaning System (SCS)

Več...
 

Secondary Cleaning System (SCS) - je prva patentirana inovacija proizvajalcev alternativnih tonerjev z novim ključnim delom tonerske kasete, ki ni prisoten v kaseti OEM originala! Komponenta, sekundarni valj za čiščenje, ohranja PCR valj temeljito čistega, brez nabiranja toner prahu, kar bi se prenašalo na OPC valj in papir skozi celoten življenjski cikel tonerske kasete. Ta novost praktično odpravlja težave z nekonsistentnim ozadjem (backgrounding-om), progami in umazanim tiskom. Rezultat je resnično čist tiske od začetka do konca! SCS je prilagodljiva tehnologija, uporabljamo ga na večih tonerskih kasetah za odpravo največjih preglavic, katere ima celotna panoga.

      

      MSE-jeva rešitev
      
za težave z nečistim
      
tiskom in ozadjem
      
ter progami

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 
Za seznam MSE tonerjev z SCS tehnologijo KLIKNI SEM!

 


   Patentirane tehnologije

Več...
 

MSE-jevi paradni izdelki so plod Intelligent Re-Engineered™ koncepta, ki s številom edinstvene in patentirane pionirske tehnologije izboljšuje sistemsko delovanje in odpravlja izzive industrije alterntivnih tonerjev. MSE-jevi paradni tonerji resnično izstopajo v kategorijo Enega tako v kakovosti kot v zanesljivosti.

Nekaj najpomembnejših patentov je naslednjih:

 • Secondary Cleaning System
 • Tehnologija Ultrasoničnega Varjenja
 • Tehnologija Laserskega Rezanja
 • Ločevanje Ohišja Kasete
 • Tehnologija Nanašanja Tesnila
 • Proces Izpraznenja Tonerskega Prahu
 • Proces Robotske Poravnave
 • Avtomatsko Polnjenje Tonerskega Prahu

Za več informacij o najpomembnejših patentiranih tehnologijah KLIKNI SEM!

 


    Raziskave in Razvoj (R&R)

Več...
 

R & R metodologija MSE je najbolj izčrpna v panogi. Naš ključni sestavni del analize je odvisen od najmodernejše opreme in zelo izpopolnjenega testiranja. Ta protokol omogoča podjetju MSE, da si postavlja oem originale za merilo uspešnosti. Poleg tega se naša edinstvena partnerstva s svetovno znanimi proizvajalci repro materiala kažejo v skupno razvitih lastniških kombinacijah, ki zagotavljajo zanesljivost in učinkovitost podobno oem originalom.

MSE ima najbolj izčrpno R&R metodologijo v industriji:

 • Odobritev Surovin in Repro Materiala
 • Analiza Pomembnih Komponent
 • Intenzivno Testiranje v Izrednih Okoliščinah
 • Intenzivna Analiza Življenjskega Cikla
 • Notranja Orodjarna in Delavnica

Za več informacij o R&R v podjetju MSE KLIKNI SEM!

 


    5 korakov kontrole kakovosti (QC)

Več...
 

MSE je zavezan k nadzoru kakovosti. Zagotavljanje dolgoročne kakovosti in zanesljivosti je temelj zadovoljstva MSE-jevega tima za nadzor kakovosti je, da je notranji a neodvisen laboratorij.

5 korakov nadzora kakovosti:

 • Testiranje Vhodnega Delovanja
 • 100% Testiranje Vsakega Tonerja
 • Zanka Nadzora Kakovosti
 • Preverjanje pri Pakiranju
 • Naključno Testiranje Končanih Tonerjev

Za ve informacij o kontroli kakovosti v podjetju MSE KLIKNI SEM!

 

 

2013 © Strim.si
PRED TISKANJEM POMISLI NA OKOLJE I ZAZNAMEK
Izdelava spletnih strani

Izdelava spletnih strani